Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę Technikiem/Administratorem] VVidmo

VVidmo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich bardzo serdecznie !

O mnie:

Jestem znany jako Hooli.Mamm 20lat . Mieszkam w Niemczech.Więcej nie będę opiswał.Jak chcesz więcej o mnie wiedzieć to zapraszam na PW.
Miałem własne teamspeak jak Fortalk,ts-easy.Byłem technikem i administratorem na ts7.

Oferuję:

Ustawienia wszystkich potrzebnych permission.
Ustawienia permission kanałów.
Pomysł na wygląd.
Konfiguracja botów
Konfiguracja VPS-a.

Wymagam:

Łatwego kontaktu
​Opisania w szczegółach problemu / prośby.
Pewności siebie.
Licencji
Kulturalnej administracji.

Kontakt:

PW Forum

Komentarz

Pomagam za darmo.Jak szukasz Administratora to też zapraszam.

Opublikowano

Szczeże polecam, współpracowałem z nim na ts-game24 oraz na kilku prywatnych.

Nauczył mnie wszystkiego od podstaw robienia rang, konfiguracji I instalacji servera ts3.

Bardzo dobrze zna się na zabezpieczenioach serwera przed atakami DDoS oraz zabezpieczaniu Query.

Dodatkowo wspierał nasz serwer, nie znajdziecie lepszej osoby na technika lub admina.

Hosteam oFFline!

05961375674935711507.png

Moje motto: CTRL+C i CTRL+V

Opublikowano

Polecam serdecznie tą osobę!
Zna się na rzeczy, wie co robi.

Nauczył mnie zarządzania serwerem, konfiguracji botów, serwera, vps'a itp. i dzięki niemu teraz ja mogę pomagać innym.

Poza tym bardzo pozytywna i komunikatywna osoba.

Polecam raz jeszcze!

736181470940422997756.png

Opublikowano

Szczeże polecam, współpracowałem z nim na ts-game24 oraz na kilku prywatnych.

Nauczył mnie wszystkiego od podstaw robienia rang, konfiguracji I instalacji servera ts3.

Bardzo dobrze zna się na zabezpieczenioach serwera przed atakami DDoS oraz zabezpieczaniu Query.

Dodatkowo wspierał nasz serwer, nie znajdziecie lepszej osoby na technika lub admina.

Nie podszywaj się łaku pod xMateo ... XMateo zakończył z tym forum. Co Do hoolego to polecam go jest dobrym technikiem :) Pozdro
Opublikowano

Nie podszywaj się łaku pod xMateo ... XMateo zakończył z tym forum. Co Do hoolego to polecam go jest dobrym technikiem :) Pozdro

Chyba masz błędne informacje...

Hosteam oFFline!

05961375674935711507.png

Moje motto: CTRL+C i CTRL+V

• 2 tygodnie później...
Pasjonat
Opublikowano

Nie Polecam tego Gościa, ponieważ Robi Permissje i po którymś dniu przekierowanie na innego team speaka a potem zaczyna Atakować w serwer :)

Opublikowano

Nie Polecam tego Gościa, ponieważ Robi Permissje i po którymś dniu przekierowanie na innego team speaka a potem zaczyna Atakować w serwer :)

Jeżeli tak mówisz proszę podać dowody. Takie uzasadnienia bez dowodów będą warnowane :).

Opublikowano

Tak robię dobrze permissje a po drugie masz dowody na mnie ze ddosowałeś.Owszem wyrzuciłeś mnie po 1 dniu kiedy zrobiłem permissje i wygląd TeamSpeak-a to wszystko usunołem co zrobiłem . Do tego się przyznam bo  umowa była taka ja robie całego team speak i dostaje na stałe Querego wy reklamujecie i macie CEO czyli Właściciela.Więc ty tu  nie pisz  głupot.  Mogę zaraz znaleść screenshoot-y jak mnie straszysz z maestro że mi neta wyłaczysz i mam  światka że chcesz od niego ip . Więc tobie podziękuje już.

Opublikowano

Witam posiadam vpsa i postawionego na nim tsa co prawda nie mam licencji ale posiadam strone i domene wiec mysle, ze jest to do załatwienia zainteresowany?

Opublikowano

Nie polecam, dzieciak który sprzedaje na lewo i prawo MBOT'y od Adamsa z crackowaną licencją.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...